Programa de la 2a setmana de l’FP a Lleida: més de 140 activitats en 5 dies

2setmanaFP-programa-01

Durant tota una setmana, del 4 al 8 de març, el futur alumnat i interessats en els diversos estudis que oferim, podran venir als nostres centres per experimentar de primera mà les àrees d’oferta formativa, també assistir a tallers i xerrades, visitar les instal·lacions dels centres, etc. 

Hem preparat més de 140 activitats en els set instituts públics que fem Formació Professional a Lleida: l’Escola del Treball, Caparrella, Guindàvols, Joan Oró, Ronda, Torre Vicens i l’Escola d’Hoteleria i Turisme.

La Formació Professional pública a Lleida inclou pràcticament totes les famílies formatives existents en l’FP. Una educació de qualitat, pràctica i de proximitat. 

Es podrà fer tallers de temàtiques tan diverses com aprendre el treball de la xocolata, simular circuits electrònics, conduir amb un simulador de camions, practicar tècniques de decoració d’ungles, fer turisme amb realitat virtual, dissenyar i produir peces de vestir, editar vídeo, muntar sistemes de videovigilància, cuinar en 3D, fer cures auxiliars… i molt més.

Tota la programació, així com els horaris dels centres on es durà tot a terme, i les inscripcions, ho pots consultar al nostre web, al següent enllaç.

Desitgem que us sembli ben interessant!